6 juli 2020  -  Na sterke uitvoeringen, die veel goeds voor de toekomst beloven, van de Talenten aan Zee van de Ymca afgelopen zaterdagavond, staat aanstaande zaterdag de live stream van Schollenpop op de agenda.

Naast de bands Mammoth en New Dosis Audio zullen wij ook eindelijk weer eens kunnen genieten van de grootste Scheveningse rockband ooit: Suburbs.
Volg de live stream via deze website a.s. zaterdagavond vanaf 20.30 uur.

 


 

27 juni 2020  -  Check vanavond onze live stream in samenwerking met de organisatie van Hipfest, met optredens van De Kraaien en Banana Savannah. Op onze pagina Foto's kan je trouwens een foto vinden van de vorige keer dat De Kraaien optraden in Saturnus. Veel kijk- en luisterplezier.


21 juni 2020  - Een podium vol met kaarsjes en andere lichtjes vormde het decor voor de eerste twee live stream optredens gisteren in Saturnus.
De avond begon met een surprise act van twee leden van de band Madara: zangeres Lea (wat een stem!) en contrabassist Paul.

Daarna was het de beurt aan Cockney's World of Elastic Snakes. Hoewel vanwege alle Covid-19 restricties niet voltallig aanwezig, kon je vooral bij de intiemere songs een speld horen vallen in de zaal. Bij beide bands word je vanzelf benieuwd naar hoe zij in volledige bezetting klinken.

Kers op de taart werd uiteraard de laatste act: Ocean Tribe. Mocht je al met je verkeerde been uit bed zijn gestapt of stress hebben om wat voor reden dan ook: Ocean Tribe 'makes it flow away'. De enkele tientallen geluksvogels die bij dit optreden mogen zijn, worden verwend met feel good rap in een combinatie met reggae en stil blijven staan lukt gewoon eigenlijk niet. De naam van deze 'trumpet playing band' moet je echt onthouden want deze summer party is nog lang niet over!


19 juni 2020  -  Na heerlijke optredens van Charly Lownoise, Chaos en Pat Smith afgelopen zaterdag, ontvangen wij morgen de bands  Ocean Tribe en Cockney’s World of Elastic Snakes in het kader van onze samenwerking met TrashUre Hunt.